Turism Medical

TURISM MEDICAL – O ALTERNATIVA PENTRU O VACANTA UTILA SI PLACUTA! Turismul medical cunoaste la nivel mondial o dezvoltare cu totul deosebita, paleta de servicii medicale fiind tot mai diversificata. Astfel, chirurgia estetica reprezinta un segment important ce poate fi abordat cu succes si in Romania, imbinand trei factori : calitatea serviciilor medicale, preturile scazute, dar si posibilitatea de recuperare si relaxare.

Cura chirurgicala a varicelor “non stripping” reprezinta o interventie estetica, non-invaziva ce se poate efectua in ambulator, in sistem clinic de o zi (in functie de particularitatile fiecarui caz in parte). Recuperarea nefiind de durata, pacientul are indicatia sa efectueze plimbari chiar din ziua imediat urmatoare interventiei, poate chiar sa desfasoare o activitate normala , bineinteles, fara exagerari.

In cazul unei asemenea interventii , pacientul va beneficia de analizele de laborator si investigatiile corespunzatoare, conform protocoalelor medicale specifice.

Acest pachet de servicii medicale se poate asigura in conditii ireprosabile , in cadrul clinicii si spitalului MedLife , deschis in Brasov in septembrie 2011. Inscris in reteaua nationala de clinici si spitale private , deschise in Romania de MedLife , cel mai mare operator medical privat , unitatea din Brasov pune la dispozitia pacientilor servicii medicale de inalta clasa.

Recuperarea dupa o astfel de interventie, nu necesita conditii speciale, iar vacanta poate continua intr- un mediu relaxant, ospitalier, bucurandu-va de natura si de imprejurimile mirifice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *